FILM – Schaduwtheater

Materiaalverkenning doen we veelal projectmatig en vaak met inzet van externe partijen. Zo maakten we vorig jaar poppen voor schaduwtheater bij Wowlab in Enschede. Super, super tof. Ook dit jaar zijn de verwachtingen hoog.

En aangezien Sofia de smaak van schaduwtheater te pakken had, bouwden we bovenstaand dus een ad hoc theater voor haar in het raam en gingen we naar onderstaande Wajang Kancil inspiratievoorstelling + workshop.

“Maar wow, dat is tof, maar dat kost toch ook een extreme bak tijd?” Nou, dat valt dus mee. Kwestie van zoeken (Google Alerts bv) en het dan in je agenda regelen. En als je dan in een wat groter stedelijk gebied woont, dan blijken over een periode van enige maanden veel activiteiten gewoon op fietsafstand te zijn. Onderstaande workshop/voorstelling was ‘gewoon’ in Zwolle. Zo gaaf.