VLOG_84 – Jong geleerd is oud gedaan

In de film muziekles met Tsjajkovski. We luisteren naar muziek die hij maakte, spelen piano en bekijken ballets die hij schreef. De pianist in de video is Sofia’s pianoleraar (je hoort en ziet haar ook spelen), de getalenteerde en super toffe Yaroslav Kolpakov. Kaarten voor zijn voorstelling op zaterdag 7 april vind je hier.

En als klap op de vuurpijl bezoeken we een masterclass die in Nederland gegeven werd door The Royal Moscow Ballet en waar jonge ballerina’s hun kunnen mochten laten zien. De beste werden vervolgens geselecteerd om deel te nemen aan één van de voorstellingen in Nederland. Rachel, een vriendin van Sofia, doet al wat jaartjes aan ballet en gaf zich op voor de masterclass. Haalt ze de voorstelling?

 Mis geen film van Olaf Ontdekt! Abonneer je hier.