VLOG_85 – Wat wil je later worden?

Zijn altijd leuke vragen aan jonge mensen. En waar moeten ze die keuze op baseren? Op die keer dat ze een brandweerman zijn werk zagen doen? Of dat uniform van een agent of soldaat? Of de boef uit die leuke tekenfilm? Of toch een rocker?

We proberen Sofia van jongs af aan zoveel mogelijk beroepen te laten zien. En dan gaat het ons niet alleen om de vaak fraaie voorkant, maar ook de mindere kanten die elk beroep (of handeling) met zich mee brengt. Zo kan ze zelf uitzoeken wat ze leuk vindt of waar ze energie van krijgt.

In Vlog_85 gingen we op bezoek bij de Rockers van Scrum. We hielpen ze met een videoclip en fotografie voor hun CD en singles.

Mis geen film van Olaf Ontdekt! Abonneer je hier. 

En eind vorig jaar namen we al een uitgebreid kijkje bij de bakker.