WAT.EEN.DAG — En morgen nog 1!

Om 6 uur in de ochtend reden we weg uit Zwolle voor het Friendly4Kids event in Rijswijk. Sofia had er zin in: veel gave workshops, toffe mensen en een kraam met haar spelletjes. We spraken schrijvers, creatieve types, juffen en meesters, opvoeders en natuurlijk ook kinderen. Sofia werkte zich uit de naad om de stand op tijd af te krijgen en mocht als klap op de vuurpijl samen met de wethouder het event openen (foto boven). Morgen (zondag 20 mei) nog een dag Friendly4kids (alles daarover vind je hier.

Sofia legt de spelletjes neer voor demonstraties. Het zou dag worden van MultiMany dacht ze, maar het werd de dag van Numberloor.

Het voordeel van vroeg op een event zijn: je kunt alles uitproberen voordat het druk wordt. Bij The Repair Kid mag je eindeloos slopen, op voorwaarde dat je wel iets leuks maakt uit de machines die je uit elkaar schroeft. Sofia wierp zich op een stofzuiger en een schroef/boormachine. Nadat ze de boel uit elkaar had, maakte ze er twee robots van. Onwijs toffe gastheer en workshop. 

Maar er zijn meer toffe workshops: reiki, yoga, mindfulness en robots bouwen op zonne-energie. Kinderen kunnen aquarellen, tekenen en klompen verven. Sofia genoot eindeloos.

Maar er moest natuurlijk wel gewerkt worden. Hier helpt Sofia bij het testen van Trafficars en Numberloor.

En aan het eind van een lange dag als iedereen weg is, dan duik je natuurlijk nog even met een collega verkopertje één van de springkussens in. Vermoeidheid is zooooo overgewaardeerd.

Morgen is er weer een dag. We zijn tussen 10.00 en 17.00 uur open in De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk. Kom je ook een spelletje spelen of duik je met je kids in één van de andere kramen of ga je los op de workshops?