Geert Broeren leest voor in De Kleine Ondernemer

Zaterdag 1 december leest de Zwolse kinderboekenschrijver Geert Broeren om 14.00 uur voor in de Kleine Ondernemer, een winkel van, door en voor kinderen. Ze verkopen hun favoriete geschenken, boeken en (educatieve) spelletjes. Daarnaast schenken ze warme chocolademelk en organiseren ze workshops. 

Geert Broeren schrijft een trilogie, waarvan het Oog van Orbal al een jaar uit is en deel twee begin volgend jaar verschijnt. Het verhaal speelt in de sprookjes van de Efteling en is spannend en mysterieus. Het zijn voorleesboeken voor kinderen vanaf 5 jaar of zelfleesboeken vanaf 10 jaar. In de Kleine Ondernemer vertelt Geert Broeren over het tot stand komen van het verhaal, de boeken en leest hij voor uit het nog niet verschenen tweede deel: de Vleugels van Nevander. Geert Broeren is een machtig verteller!

De Kleine Ondernemer is gevestigd aan de Diezerpoortenplas 2 en is open op zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur en zondag 2 december tussen 13.00 en 17.00 uur.

Over de Kleine Ondernemer

De Kleine Ondernemer is een concept-store die is opgezet als onderwijsproject, omdat een vijftal kinderen wilde weten wat het is om een winkel te hebben. De kinderen zijn tussen vijf en negen jaar oud en verzorgen met elkaar alle aspecten van het bedrijf.

LINKS: