Live variété

Wij vinden de voeding van hart en ziel net zo belangrijk dan de hersenen. Vanaf hele jonge leeftijd bezoeken we live muziek en theater en staan we stil bij straatmuzikanten en andere straatartiesten. We ervaren de performance en analyseren met elkaar wat het met ons deed en waarom. Donderdag 8 februari 2024 waren we in Groningen bij ‘Odds’ van Cirqulinair, een dinner gecombineerd met variété en live muziek.

De nieuwe voorstelling van Cirqulinair speelt in een jaren ’30 gokhal. Tussen de gerechten door ervaar je een mix van acrobatiek en luchtwerk, met een degenslikker en vuur. En dat wordt muzikaal omlijst door een grandioze pianist.

Net als de drie eerdere edities is de plaats van handelen De Loods in Groningen. Deze locatie ligt op een minuut of 20 lopen van het NS Station. Kom je met de auto? Dan kun je in de straat gratis parkeren. In een sfeervolle zaal word je door de crew enthousiast ontvangen, waardoor je gelijk in de sfeer bent. Muziek en licht doen de rest.

Tijdens de voorstelling geniet je van een zeer smakelijk driegangenmenu. Je hebt keuze tussen een vegetarische variant gemaakt door echte specialisten en een hoofdgerecht met vlees. Beide zijn zeer goed. De bediening wordt verzorgd door een uitgebreide keukenbrigade die wordt aangevuld door de artiesten. Ja, dat lees je goed: je hebt kans dat je bediend wordt door de artiest die even daarvoor nog die spectaculaire trapeze-act verzorgde. Hoe cool is dat?

Korte video-impressie: