Die onderwijsstaking

Met oog op de onderwijsstaking vroeg Man bijt Hond zich af hoe ouders die dag een beetje leuk educatief kunnen invullen en daarom namen ze een kijkje op de werkvloer bij ons. Wij zijn thuisonderwijzers en leven de hele week zonder school, maar niet zonder onderwijs. De mini en ik gaven op basis van onze thuisonderwijsinvulling tips voor de dag en het verslag kun je hier bij SBS6 terugkijken (eerste item).

Zoals je in bovenstaande foto ziet combineerden we ballengooien met de tafel van 6. De mini toonde zich tijdens de opames een ware bikkel, want ze had wel een beetje last van inentingen die ze een dag eerder kreeg. De ploeg van “Man bijt Hond” had alle begrip en alle tijd en liet haar rustig op haar eigen manier de boel uitleggen en voordoen. Al met al was het een super leuke opnamesessie en dat plezier zie je ook terug in de reportage.

Tekst gaat verder onder de foto.

U leest thuisonderwijs en er schieten u gelijk een hoop vragen door het hoofd. De meest voor de handliggende is natuurlijk hoe we dat met vriendjes en het sociale aspect doen. En dat treft, want het sociale aspect van thuisonderwijs lieten we zien bij RTL Nieuws.

Maar u heeft natuurlijk meer vragen.  Hier vindt u een handig overzicht met de vragen die ons het meest over thuisonderwijs gesteld worden, de antwoorden en diverse films ter illustratie.

Als u een andere vraag heeft, dan hoor ik het graag. We hebben geen geheimen, er zijn hooguit dingen die u nog niet weet.